Ski Azuga

Experimenteaza peisajul uluitor din Azuga

Vezi Live

Azuga – Partia Cazacu, varianta

Vezi Live

Webcam Azuga – Partia Cazacu Legatura / Sorica Sosire 2

Partiile din Azuga sunt unele dintre cele mai populare destinații de schi din România, situate la poalele munților Bucegi, la doar 45 de km de Brașov.

Cu două partii moderne și bine întreținute, Azuga oferă o gamă largă de posibilități pentru schiori și snowboarderi de toate nivelurile. Partia Susai, cu o lungime de 2 km, este recomandată pentru începători și schiori intermediari, în timp ce partia Cazacu, cu o lungime de 1,5 km, este potrivită pentru schiori avansați și profesioniști.

Ambele partii sunt dotate cu teleschiuri moderne, care fac accesul la partie mai rapid și mai confortabil. De asemenea, sunt disponibili și instrucțori profesioniști care pot ajuta schiorii începători să își perfecționeze tehnica.

În plus, Azuga oferă o gamă largă de facilități, de la restaurante și baruri la magazine de echipament de schi și locuri de cazare. Acestea îi fac pe schiori să se simtă confortabil și îngrijiți, indiferent de durata șederii lor.

Cu o atmosferă prietenoasă și oameni călduroși, partiile din Azuga sunt unele dintre cele mai bune opțiuni pentru cei care doresc să petreacă o vacanță plină de aventuri în natură. Acestea sunt deschise în fiecare an începând din decembrie până în aprilie și oferă oportunități excelente pentru a se bucura de sporturi de iarnă și a explora peisajele spectaculoase ale munților Bucegi.